Otvoren Erste non-stop

Bez autora
Jun 16 2010

Erste banka otvorila je suvremenu, Erste non-stop samouslužnu zonu u Zagrebu, u prolazu nebodera Zagreb towera u Ilici 1. Samouslužna zona dostupna je svima, ne samo klijentima Erste banke, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Osim osnovnih uplatno-isplatnih poslova, usluga omogućava i informiranje o svim proizvodima banke te brojne korisne usluge, poput plaćanja računa ili uvida u aktualnu tečajnu listu. Uz to, klijeti mogu u bilo kojem trenutku, putem telefona, dobiti pomoć od strane korisničke podrške banke, koja je također dostupna 24 sata sedam dana u tjednu. U samom prostoru nalazi se Erste kiosk, koji klijentima banke omogućava praćenje informacije o stanju i prometu po računu, bilo da je riječ o tekućem računu, oročenim depozitima, udjelima u Erste investicijskim fondovima ili prometu po kreditnim karticama Erste Card Cluba.

Otvoren Erste non-stopErste banka otvorila je suvremenu, Erste non-stop samouslužnu zonu u Zagrebu, u prolazu nebodera Zagreb towera u Ilici 1. Samouslužna zona dostupna je svima, ne samo klijentima Erste banke, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Osim osnovnih uplatno-isplatnih poslova, usluga omogućava i informiranje o svim proizvodima banke te brojne korisne usluge, poput plaćanja računa ili uvida u aktualnu tečajnu listu. Uz to, klijeti mogu u bilo kojem trenutku, putem telefona, dobiti pomoć od strane korisničke podrške banke, koja je također dostupna 24 sata sedam dana u tjednu, pojašnjava direktorica Službe kartičnog poslovanja Melita Olanović. U samom prostoru nalazi se Erste kiosk, koji klijentima banke omogućava praćenje informacije o stanju i prometu po računu, bilo da je riječ o tekućem računu, oročenim depozitima, udjelima u Erste investicijskim fondovima ili prometu po kreditnim karticama Erste Card Cluba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik